Da li postoji uputstvo za korišćenje sajta?

U okviru stranice VIDEO UPUTSTVA možete naći potrebne instrukcije za: otvaranje naloga, menjanje šifre, promene profila kao i za postavljanje auto oglasa. Takodje za ostala pitanja nam se možete obratiti putem kontakt forme na stranici KONTAKT

Kako se registrovati na sajtu mojpolovniauto.com?

U okviru registracione forme nalaze se polja predvidena za registraciju novih korisnika i logovanje postojecih korisnika. Ukoliko niste registrovani na našem sajtu to možete uciniti klikom na „Napravi nalog“, nakon cega ce Vam se otvoriti novi prozor gde možete popuniti svoje podatke. Prilikom popunjavanja podataka korisnicko ime, lozinka i ime ne mogu biti manji od 5 karaktera. Nakon popunjavanja podataka sistem ce vam poslati aktivacioni link na mail koji ste naveli u okviru registracione forme. Klikom na link u mail-u Vaš nalog postaje aktiviran. Trajanje naloga je neograniceno nezavisno od toga da li ste aktivan korisnik našeg sajta.

Kako da izmenim svoje informacije?

Nakon uspešno obavljene registracije, sve što treba da uradite je da se „ulogujete“ i tada ce vam se pojaviti meni koji prikazuje linkove: „Vaš info“, „Dodaj vozilo“, „Moja vozila“ u okviru kojih vršite podešavanja vezana za vaše informacije i vozila koja ste uneli u bazu sajta. Prilikom logovanja imate opciju „Upamti me“ gde cekiranjem iste sistem pamti vaše log in informacije kako ne bi morali da se svaki put logujete na sajt.

Kako da se ulogujem ukoliko sam zaboravio šifru ili korisnicko ime?

Ukoliko ste zaboravili šifru ili korisnicko ime, u okviru LOG IN forme možete videti linkove predvidene za to. Klikom na odgovarajuci link otvara vam se prozor u okviru koga cete uneti mail na koji ce vam biti poslate sve potrebne informacije.

Kako da postavim oglas?

Oglas postavljate tako što se ulogujete, a nakon toga u okviru opcije „Dodaj vozilo“ ispunite sve potrebne informacije vezane za oglas koji postavljate...

Kako da izmenim ili izbrišem oglas?

Postavljene oglase možete menjati tako što cete se ulogovati, a zatim kliknuti na link „Moja vozila“ u okviru koga se nalaze sva vaša uneta vozila, kao i opcije za izmenu i brisanje istih.

Koliko je trajanje oglasa i kako da produžim trajanje oglasa?

Trajanje oglasa je 30 dana od njihovog postavljanja. 5 dana pre isteka oglasa bice vam poslata poruka na mail u okviru koje cete imati opciju za produžetak trajanja oglasa...

Kako da vidim proj pregleda oglasa?

U okviru svakog oglasa imate deo pod nazivom „Broj klikova“ gde možete pronaci koliko je puta „kliknuto“ odnosno koliko je puta pregledan vaš oglas.